Deshidrator / Uscător

Model: BIOVITA-DEH450
Capacitate: 6 tăvi cu grilaj (33×31 cm) + 1 tavă pentru rulouri + 1 tavă cu grilaj mărunt
Dimensiuni: 35 x 45 x 31 cm (l x L x H)
Putere: 500W
Consum: 0,33 kw/h la o temperatură de uscare de 50℃
Temperatură: 35-70℃
Culoare: negru
Garanţie: 2 ani

Pret: 500 RON

Garanţie PREMIUM: În perioada de garanţie de doi ani, în cazul unui defect de fabricaţie suportăm noi costurile de transport tur-retur prin curier pentru efectuarea service-ului!


Deshidrator
Deshidrator alimente
Deshidrator / Uscator panou control

Cum funcţionează?

Deshidratorul generează un flux de aer cald antrenat de ventilatorul din partea de sus a aparatului. Deshidratorul dispune de un termostat de ajustare a temperaturii în intervalul 35-70℃. Cu ajutorul lui puteţi controla exact temperatura la care sunt deshidratate alimentele.

Aparatul poate fi folosit pentru deshidratarea fructelor, legumelor, verdeţurilor sau a plantelor.

Câteva exemple cu duratele de deshidratare:
Mere: 5-6 ore
Banane: 8-38 ore
Nectarine: 8-26 ore
Căpşuni: 8-26 ore
Ardei iute: 8-14 ore

Manualul de utilizare al aparatului conţine un ghid cu durata de uscare pentru o gamă variată de produse.

Cu ajutorul deshidratorului se pot prepara deserturi delicioase pentru întreaga familie: clătite din fructe sau legume, pâine din seminţe sau biscuiţi.
Puteţi de asemenea să deshidrataţi mai repede diverse plante medicinale precum: muşeţel, mentă, busuioc, mărar, cimbru, pătrunjel, coriandru, etc.

Folosindu-vă creativitatea puteţi să vă preparaţi Vegeta naturală 100% din legume şi verdeţuri atent selecţionate: morcov, ţelină, păstârnac, ardei capia roşu, ardei gras, pătrunjel, dovlecel şi roşii.

Alimentele deshidratate revin la forma, culoarea şi gustul iniţial atunci când sunt adaugate în mâncare, mult mai bine decât alimentele congelate sau conservate în borcan. În felul acesta mâncărurile vor avea o aromă şi o culoare mai plăcută.

Folosind acest deshidrator, puteţi avea certitudinea calităţii produselor deshidratate, evitând consumul conservanţilor, aditivilor şi a sării care se adaugă în procesarea industrială.